Sfaturi Utile

Cum depozităm corect lenjeriile de pat?

SATIN, SATIN DE LUX, COTTON, BUMBAC, PERCALE, POPLIN, Lenjerii de pat, Set 1 persoană, Set 2 persoane, Set Euro, Perne cu umplutură de silicon, Perne din bumbac, Prosoape Gofrate, seturi de lenjerii de pat, seturi de lenjerii de pat pentru copii, lenjerii de pat calitative la preț accesibil, lenjerii de pat calitative la preț avantajos, lenjerii de pat la comandă, cearșafuri cu margini elastice, Livrare gratuită,

COTTONY oferă 8 sfaturi pentru depozitare adecvată a lenjeriilor de pat, astfel încât sa fie păstrate în siguranță, pe termen lung.

1. Dezinfectați cu grijă lenjeria înainte de a o depozita! Este important să fie spălată la temperatură potrivita și clătită bine. Adaugați și balsam la programul de spălare folosit, astfel încât lenjeria sa aibă un miros plăcut.

2. Călcați lenjeria cu grijă, pentru a completa procesul de dezinfectare, la temperatura recomandată de etichetă, pentru a evita arderea țesăturii.

3. Înainte de a pune lenjeria în dulap, tapetați-o cu hârtie sau cu un prosop mai vechi, pentru a evita pătarea lenjeriei.

4. Pentru a economisi spațiul de depozitare, este important să împăturiți corect lenjeria înainte de a o pune în șifonier. Împăturiți-o în forma de dreptunghi sau pătrat, imediat după ce a fost călcata, pentru a evita dungile inestetice.

5. O alta modalitate de depozitare a lenjeriei o reprezinta sacii de vacuum care protejează foarte bine lenjeria, inclusiv de umezeala din aer, însa, pentru a evita „turtirea pernelor și a plapumei”, nu eliminați aerul din saci.

6. Adaugați pungi cu lavanda sau pastile de naftalină frumos mirositoare, pentru a elimina moliile și a păstra un miros plăcut lenjeriei de pat.

7. Dacă locuiți într-un spațiu foarte mic, folosiți cutii de depozitare speciale, din lemn, carton sau material textil care pot fi puse pe dulap sau sub pat.

8. Nu depozitați lenjeriile de pat din fibre naturale în cutii sau pungi de plastic pentru a evita apariția petelor galbene, deoarece o țesătură naturala trebuie să respire.