Sfaturi Utile

Greșeli critice la întreținerea lenjeriilor de pat

greseli la intretinerea lenjeriilor de pat, SATIN, SATIN DE LUX, COTTON, BUMBAC, PERCALE, POPLIN, Lenjerii de pat, Set 1 persoană, Set 2 persoane, Set Euro, Perne cu umplutură de silicon, Perne din bumbac, Prosoape Gofrate, seturi de lenjerii de pat, seturi de lenjerii de pat pentru copii, lenjerii de pat calitative la preț accesibil, lenjerii de pat calitative la preț avantajos, lenjerii de pat la comandă, cearșafuri cu margini elastice, Livrare gratuită,

3 greșeli grave pe care le faceți atunci când întrețineți lenjeriile de pat

spalarea lenjeriilor de pat, SATIN, SATIN DE LUX, COTTON, BUMBAC, PERCALE, POPLIN, Lenjerii de pat, Set 1 persoană, Set 2 persoane, Set Euro, Perne cu umplutură de silicon, Perne din bumbac, Prosoape Gofrate, seturi de lenjerii de pat, seturi de lenjerii de pat pentru copii, lenjerii de pat calitative la preț accesibil, lenjerii de pat calitative la preț avantajos, lenjerii de pat la comandă, cearșafuri cu margini elastice, Livrare gratuită,

Greșeala nr. 1 ➡ Spălați lenjeriile de pat gingașe împreună cu prosoape!

Cele două piese absolut nu se potrivesc în mașina de spălat deoarece prosoapele pot produce multe scame, care se vor atașa de lenjerie. Tot prosoapele reduc durata de viață a lenjeriilor de pat.

Greșeala nr. 2 ➡ Uitați / Lăsați lenjeria de pat în mașina de spălat!

Imediat ce mașina de spălat își termină ciclul de clătit, scoateți-le și puneți-le la uscat, pentru a evita cutele neplăcute.

Greșeala nr. 3 ➡ Folosiți detergenți puternici și spălați la temperaturi mari!

Detergenții pot fi foarte agresivi cu lenjeria dvs. și o pot deteriora mult mai rapid, mai ales dacă sunt confecționate dintr-un material fin. Iar spălatul la temperaturi înalte poate modifica mărimea inițială a lenjerii.

Fiți informați și nu repetați aceste greșeli, iar cele mai gingașe și calitative lenjerii de pat din 100% Bumbac le puteți găsiți în showroom-ul nostru!