Sfaturi Utile

Sfaturi de întreținere

SFATURI DE INTRETINERE,spalarea lenjeriilor de pat, SATIN, SATIN DE LUX, COTTON, BUMBAC, PERCALE, POPLIN, Lenjerii de pat, Set 1 persoană, Set 2 persoane, Set Euro, Perne cu umplutură de silicon, Perne din bumbac, Prosoape Gofrate, seturi de lenjerii de pat, seturi de lenjerii de pat pentru copii, lenjerii de pat calitative la preț accesibil, lenjerii de pat calitative la preț avantajos, lenjerii de pat la comandă, cearșafuri cu margini elastice, Livrare gratuită,

Pentru un somn ușor alegem să investim într-o lenjerie de pat de calitate. Tocmai din acest motiv, vă propunem câteva sfaturi pentru a le întreține, ca să puteți să le folosiți cât mai mult timp.

– Pregătiți cu grija lenjeria când o puneți la spălat: închideți nasturii și pe cele cu model, întoarceți-le pe dos. Nu aglomerați mașina și folosiți programul de spălare delicat.

– Este recomandată spălarea moderată la cel mult 40 de grade Celsius. Spălarea la temperaturi ridicate sau cu un detergent puternic poate avea ca efect decolorarea setului de pat.

– Cearceaful pilotei și fețele de pernă se calcă pe dos, la temperaturi de cel mult 150 de grade Celsius.

– Se recomandă spălarea lenjeriei de pat înainte de prima utilizare.

– Nu expuneți timp îndelungat la soare, în aceste condiții fibrele naturale se pot decolora în timp.

– Nu lăsați lenjeria de pat umedă în mașina de spălat. După spălare, scoateți imediat lenjeria din mașina, scuturați-o și întindeți-o cât de bine puteți.

– În cazul pătării se recomandă să efectuați o curățare generală, în locul curățării locale doar a zonei pătate.

– Nu depozitați lenjeriile de pat în plastic. Țesăturile naturale au nevoie de aer.