Sfaturi Utile

Soluții care o să vă ajute să păstrați lenjeriile de pat

SATIN, SATIN DE LUX, COTTON, BUMBAC, PERCALE, POPLIN, Lenjerii de pat, Set 1 persoană, Set 2 persoane, Set Euro, Perne cu umplutură de silicon, Perne din bumbac, Prosoape Gofrate, seturi de lenjerii de pat, seturi de lenjerii de pat pentru copii, lenjerii de pat calitative la preț accesibil, lenjerii de pat calitative la preț avantajos, lenjerii de pat la comandă, cearșafuri cu margini elastice, Livrare gratuită,

Înghesuite în sertare, cearșafurile și fețele de pernă capătă repede un iz neplăcut, chiar dacă le-ați spălat cu cel mai bun detergent și cel mai delicat balsam.

Dar iată 2 soluții geniale, care o să vă ajute să păstrați lenjeria de pat parfumată mai mult timp.

Separă cearșafurile cu hârtie de împachetat

Lenjeria de pat capătă miros neplăcut după ce stă împăturită și neaerisită prin sertare câteva săptămâni la rând. Ar fi bine să faceți un obicei și să puneți între cearșafuri coli de hârtie pentru cadouri. Astfel, cearșafurile se vor aerisi mai ușor când deschideți dulapul și își vor păstra mai mult timp prospețimea.

Săculeții cu bicarbonat

De cele mai multe ori, cearșafurile capătă miros de stătut pentru că în cameră este umezeală, din cauza căldurii, iar dulapurile nu sunt bine aerisite. Amestecați 2 linguri de bicarbonat cu flori uscate de levănțică, semințe de pin sau petale de trandafir și puneți acest amestec în săculeți de pânză sau în dresuri fine pe care nu le mai purtați. Bicarbonatul atrage umezeala și mirosul neplăcut dintre cearșafuri păstrând lenjeria de pat parfumată pentru mai mult timp.